Experts de tota Espanya alerten de l'intrusisme en medicina estètica

Expertos de toda España alertan del intrusismo en medicina estética

Experts en medicina estètica arribats de tota Espanya -fins a completar un llistat de 150 assistents i una trentena de laboratoris- participen en el congrés anual que se celebra a l'illa grovense de Toxa, on en aquesta ocasió reflexionaran i alertar sobre l'intrusisme.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

Entre avui i demà, les "Jornades Gallegues de Medicina Estètica" -és el quart any consecutiu que es duen a terme a l'illa- deixaran clars els riscos que corren els qui se sotmeten a les cures de persones sense qualificació.

Una vegada més a les sales de convencions de l'hotel balneari Hesperia Illa de La Toja, els congressistes presentaran també les novetats de la medicina estètica i debatran sobre la manera d'abordar diferents tractaments.

La presidenta de la Societat Gallega de Medicina Estètica, Carmen Fernández, explica que "enguany volem aprofundir en la importància de posar-se en mans d'un professional especialitzat a l'hora si es fes un tractament estètic", doncs al seu judici "la garantia que un tractament tingui un òptim resultat és que el realitzi un professional, en contraposició amb ofertes i pressupostos molt econòmics realitzats per persones sense qualificació."

Entre les tècniques més noves a analitzar estan "els fils reabsorbibles, que gràcies a les seves propietats aconsegueixen resultats similars a un lífting". Fins i tot està previst debatre sobre trasplantaments de pèl, "que han evolucionat notablement".

Notícia: http://www.farodevigo.es/portada-arousa/2014/06/13/expertos-espana-alertan-intrusismo-medicina/1040990.html

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat