Clínica operarà cataractes a preu de cost a pacients en llista d'espera

Clínica operará cataratas a precio de coste a pacientes en lista de espera

Una clínica de Barcelona tractarà a partir del mes de juny a pacients que sofreixin cataractes a preu de cost, sempre que estiguin diagnosticats i en llista d'espera, segons ha informat el centre mèdic, la Clínica Diagonal.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

L'equip mèdic del centre, que "dedicarà el seu temps lliure dels dissabtes al matí a operar a aquests pacients", considera que "no poden quedar-se de braços plegats davant un problema social com el de les llistes d'espera, independentment de si es presta servei en centres privats o públics".
Segons el centre, "les llistes d'espera quirúrgica continuen sent un dels principals motius de preocupació per a la població afectada al nostre país".
A més, adverteix que "el pas del temps juga en contra", ja que una espera prolongada pot derivar en "pèrdues de visió irrecuperables".
La clínica recorda que les cataractes té una prevalença del 90% en la població d'entre 60 i 90 anys a Espanya i que és la causa de pèrdua de visió més freqüent.


Llegir més: http://www.lavanguardia.com/vida/20140527/54408403095/clinica-operara-cataratas-a-precio-de-coste-a-pacientes-en-lista-de-espera.html#ixzz35SMpuFom
Segueix-nos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/lavanguardia

Notícia: http://www.lavanguardia.com/vida/20140527/54408403095/clinica-operara-cataratas-a-precio-de-coste-a-pacientes-en-lista-de-espera.html

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat