El 080 Barcelona Fashion es dona cita a l'Hospital de Sant Pau

El 080 Barcelona Fashion se da cita en el Hospital de San Pablo

El saló de la moda de Barcelona, el 080 Barcelona Fashion, se celebrarà entre el 30 de juny i 4 de juliol en el recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, on es presentaran les col·leccions que s'oferiran als consumidors durant la primavera i estiu del 2015.

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp

La Conselleria d'Empresa i Ocupació -dirigida per Felip Puig-, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM),ha impulsat aquest saló a la Ciutat Comtal com una plataforma de "la internacionalització de la moda catalana", a més de ser un punt de trobada "estratègica" per a la "relocalització de la producció tèxtil", que en gran part procedeix de països amb condicions més precàries i amb mà d'obra més barata.

La passarel·la ocuparà diferents pavellons i espais exteriors del recinte de l'Hospital de Sant Pau, un dels pols d'atracció turística de la ciutat, situat en l'eix comercial de la dreta de l'Eixample barceloní. Després de tretze edicions, 080 Barcelona Fashion s'ha anat consolidant com un referent en el món de la moda a nivell internacional, seguit per nombrosos professionals i mitjans de comunicació de tot el món.

Notícia: http://www.dialogolibre.com/noticias/2014-06-09/el-080-barcelona-fashion-se-da-cita-en-el-hospital-de-san-pablo-5197

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat