BCN MEDICAL SERVICES Q

Cargando
Som una empresa que es dedica a estudiar el cas de cada pacient, recomanant-li els millors facultatius de Barcelona i oferint-li la màxima qualitat i confiança.
La nostra fi és la millorança i la satisfacció del pacient.

NOSALTRES
Som una empresa que treballa amb els centres mèdics mes cèlebres i prestigiosos de Barcelona, proporcionant les tecnolonogías i els equipaments més avançats i innovadors, amb els especialistes més reconeguts de nivell internacional. Estudiem el cas de cada pacient, proposant el facultatiu o tractament més adequat per a un major resultat, oferint la màxima qualitat i confiança. 

Ens ocuparem de realitzar els tràmits corresponents per sol·licitar la cita en la clínica o hospital triat. Si ho desitja per a la seva comoditat, li recollirem en l'aeroport acompanyant-li a l'hotel o centre mèdic, posant a la seva disposició els serveis d'un intèrpret perquè la seva visita sigui comprensible i clara.

Estarem al seu costat orientant-li durant tot el tractament, ajudant-li i resolent qualsevol dubte, problema o necessitat que aparegui durant el procés. El nostre treball és aconseguir la seva millorança, el nostre repte és aconseguir la seva confiança.

PER QUÈ BARCELONA?
Barcelona és una de les ciutats més cosmopolita d'Espanya, la seva arquitectura, els seus monuments, la seva cultura i la seva antiga història la converteixen en una de les més importants del món. Des de fa dècades és una de les ciutats pioneres en el camp de la medicina, pels seus continus avanços i la seva moderna tecnologia.
 
El plaent clima mediterrani farà que la seva estada sigui més agradable, és la destinació ideal per a la seva recuperació i tractament.
 
 
+-
 

SERVEIS

Cargando
Botonera HOME

NOTÍCIES

Mantente informat amb totes les novetats
Botonera HOME

SERVEIS

Descobreix el que t'oferim
Botonera HOME

CONTACTE

Com contactar
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat